KNOTKA NAHRADÍ V RADĚ MARIÁNSKÝCH LÁZNÍ KALINA. V DOZORČÍ RADĚ NEMOCNICE HRUBOŠOVÁ

23.3.2016
Autor:

Mariánské LázněOndřej Knotek (ANO) potvrdil dříve avizovanou rezignaci na post radního města. Kromě toho na 15. řádném zasedání zastupitelům Mariánských Lázní oznámil, že odstupuje také z dozorčí rady Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o. Do funkce neuvolněného člena rady byl zvolen Martin Kalina (Piráti).

Pro návrh, aby se novým členem rady města stal Martin Kalina, hlasovalo dvanáct ze 17 přítomných zastupitelů. Dosavadní zastupitel Kalina tak v radě nahradí odstoupivšího Knotka. Ten se kromě pozice radního vzdal ještě jedné z celkem pěti městských funkcí. „Dovolte mi vám oznámit, že rezignuji na pozici člena dozorčí rady Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., v ostatních funkcích budu pokračovat nadále,“ sdělil odstupující radní Knotek přítomným zastupitelům. Nadále tak zůstává zastupitelem města, členem dozorčí rady společnosti CHEVAK Cheb, a.s. a členem kontrolního výboru zastupitelstva.

Na uvolněné místo v dozorčí radě nemocnice byla na návrh koaliční ČSSD zvolena Lenka Hrubošová, a to 14 z celkem sedmnácti přítomných zastupitelů. „Aktivně pracuje jako účetní pro firmu Lesy České republiky, to znamená, že je schopna nahlížet do výsledovek a kontrolovat to, co v současnosti budeme v nemocnici za město potřebovat. Aby tam byl aktivní prvek, který je schopen zajistit pro město kontrolu v dozorčí radě,“ vysvětlil Miroslav Míka (ČSSD) nominaci. Ondřej Knotek rezignaci již dříve odůvodnil přílišným pracovním vytížením ve svém zaměstnání.

Knotek rez.

Nelze vložit komentář.

   ***
***
Skylink radost se dívat
Skylink radost se dívat
Oficiální stránky města
Oficiální stránky města
TVML na Facebooku
TVML na Facebooku
Sběrna v prodejně TVSAT
Sběrna v prodejně TVSAT