ANTONÍN ŠIMÁNEK REZIGNOVAL NA POST PREZIDENTA KLUBU 

14.4.2016
Autor:

Mariánské Lázně - Dlouholetý prezident Athletic Clubu Mariánské Lázně Antonín Šimánek rezignoval na svou funkci. Odchod z klubu zdůvodnil narůstajícími povinnostmi ve svých firmách. V předchozích měsících ze stejného důvodu opustil i městskou radu a zastupitelstvo Mariánských Lázní.

“Nechci, aby v tomto městě atletika skončila a proto rezignuji na post prezidenta klubu,” vysvětlil své rozhodnutí Šimánek. Uvedl, že rostoucí pracovní povinnosti mu ukrajují další čas z osobního života, na který mu ani doposud příliš času nezbývalo. Kdo jej ve funkci nahradí, není zatím známo. 

“Cítím, že atletika potřebuje nový motor, nové myšlenky a koncepci,” dodává odstupující prezident. Antonín Šimánek byl členem místního atletické klubu od svých patnácti let. Kromě závodní kariéry se věnoval i dráze trenérské a do nynějška funkcionářské. 

Za poslední čtyři měsíci se vzdal třetí funkce. Ze stejných důvodů už v březnu rezignoval na funkci zastupitele města a v lednu tohoto roku také na místo radního Mariánských Lázní.

simanek

Nelze vložit komentář.

   ***
***
Skylink radost se dívat
Skylink radost se dívat
Oficiální stránky města
Oficiální stránky města
TVML na Facebooku
TVML na Facebooku
Sběrna v prodejně TVSAT
Sběrna v prodejně TVSAT