ÚSPĚCH V DOMÁCÍ SOUTĚŽI POSLAL LÁZEŇSKÉ GYMNASTKY NA REPUBLIKU

10.5.2016
Autor:

Mariánské Lázně - V boji o deset sad medailí, tituly přepobrnice Západočeské oblasti a dvanáct míst na Mistrovství České republiky se významně prosadily domácí gymnastky. Závodnice GSK Mariánské Lázně získaly 8. května na domácí soutěži celkem 12 cenných kovů. 

Na Mistrovství České republiky, které proběhne ve dnech 4. – 5. června v Českých Budějovicích, se z květnového přeboru přímo kvalifikovalo deset závodnic. Jmenovitě Karolína Hušková, Adéla Strnadová, Kristýna Odvárková, Tereza Chladová, Barbora Rothová a Zuzana Steinerová. “Dalších šest závodnic čeká na rozhodnutí Českého svazu moderní gymnastiky o navýšení počtu startujících z naší soutěžní oblasti,” přiblížila trnérka místního klubu Olga Vodičková. Ve výkonnostní moderní gymnastice uspěly Kateřina Šafářová, Tereza Hušková, Sára Plzáková a Markéta Rothová. 

V Základním programu moderní gymnastiky startovalo v šesti kategoriích 58 závodnic z šesti oddílů. Z mariánskolázeňského oddílu braly titul přebornice Západočeské oblasti Klárka Brůžková, Karolínka Hušková, Tereza Chladová a Zuzana Steinerová. Ve výkonnostní gymnastice soutěžilo pouze 18 závodnic ze čtyř oddílů.

Začátkem června poměří své síly minimálně 10 gymnastek z Mariánských Lázní s ostatními závodnicemi na Mistrovstvích České republiky v Českých Budějovicích.

gymnastika_mcr(Autor foto: Olga Vodičková)

 

Nelze vložit komentář.

   ***
***
Skylink radost se dívat
Skylink radost se dívat
Oficiální stránky města
Oficiální stránky města
TVML na Facebooku
TVML na Facebooku
Sběrna v prodejně TVSAT
Sběrna v prodejně TVSAT