PO VÍTĚZNÉM PŘEDKOLE ČEKÁ VIKTORIÁNY V MOL CUPU DRUHOLIGOVÝ SOKOLOV

10.6.2016
Autor:

Mariánské Lázně - Předkolem domácího poháru MOL Cup odstartovala nová fotbalová sezóna. V neděli 24. července zasáhli do pohárové soutěže také fotbalisté mariánskolázeňské Viktorie. V souboji divizních celků přivítali na svém hřišti fotbalisty Rokycan. Utkání zvládli lépe lázeňští a po výhře 4:1 se radují z postupu. V dalším kole vyzvou fotbalisty druholigového Sokolova.

mol

Viktoria Mariánské Lázně se snažila probít přes Rokycany a nakonec se jí to podařilo. Nový trenér Stanislav Purkart naordinoval takovou taktiku, která přinesla žluto-modrým tři branky v prvním poločase. Mezi tři tyče se trefili Kavalír, Šilhán a Lukáš.
Druhý poločas byl už ze strany Viktorie opatrnější. Naopak hosté vsadili všechno na jednu kartu a snažili se ze všech sil útočit. Bohužel pro rokycanský celek se zápas již nepodařilo zvrátit. Ve druhém poločase nakonec oba celky přidaly po jedné brance.

„Ukázalo, že jsme minimálně vyrovnaným soupeřem. Myslím, že jsme odehráli utkání s větším nadšením a bojovností než náš soupeř. Byli jsme důraznější, dohrávali jsme souboje a z krásných akcí jsme v prvním poločase vstřelili tři góly. Samozřejmě že máme radost z výhry, ale rozhodně vítězství nepřeceňujeme. Byl jsem příjemně překvapený z našeho výkonu, samozřejmě je pořád na čem pracovat. Ukázalo se, že hráči, kteří přišli, jsou kvalitní fotbalisté,“ uvedl Stanislav Purkart, kouč Viktorie.

V příštím kole čeká na Mariánské Lázně celek Sokolova. „Utkání se odehraje čtrnáct dní po přípravném střetnutí právě se Sokolovem, kdy jsme inkasovali sedm branek, takže se ukáže, nakolik jsme se zlepšili. Doufám, že už sedmičku nedostaneme, to by bylo moc. Bude to určitě zajímavý duel pro diváky,“ domnívá se Purkart, který tak zve na stadion příští neděli od 17 hodin fanoušky Viktorie.


(Autor redakce / Chebský deník Zdroj: http://chebsky.denik.cz/fotbal_region/cheb-vikikiki.html)

Nelze vložit komentář.

   ***
***
Skylink radost se dívat
Skylink radost se dívat
Oficiální stránky města
Oficiální stránky města
TVML na Facebooku
TVML na Facebooku
Sběrna v prodejně TVSAT
Sběrna v prodejně TVSAT