POLICISTÉ HLEDAJÍ SVĚDKY PÁTEČNÍ DOPRAVNÍ NEHODY

10.6.2016
Autor:

Mariánské LázněBěhem šesti dnů došlo na Plzeňské ulici k dalšímu střetu chodce s automobilem. Páteční nehoda se stala kolem 18:45. I tentokrát došlo k vážnému poranění chodce. Orientační dechová zkouška na alkohol byla u pětačtyřicetileté řidičky negativní. Naopak 75letý chodec nadýchal přes dvě promile. Zavinění dopravní nehody je předmětem dalšího šetření.

nehoda

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že 45letá řidička jela se svým vozidlem po komunikaci ve směru do centra, kdy jí náhle do její jízdní dráhy zleva vstoupil chodec. Následně došlo ke střetu levé přední části vozidla s pravým bokem chodce, který přepadl přes kapotu a spadl na čelního sklo. Poté upadl na komunikaci. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění chodce, který byl z místa nehody převezen do nemocnice v Plzni. Policisté s řidičkou i chodcem provedli dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla u řidičky negativní. Chodec nadýchal 2,07 promile.

Sokolovští dopravní policisté se obrací na širokou veřejnost o pomoc. Žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158.

(Autor: redakce / PČR nprap. Kateřina Krejčí)

Nelze vložit komentář.

   ***
***
Skylink radost se dívat
Skylink radost se dívat
Oficiální stránky města
Oficiální stránky města
TVML na Facebooku
TVML na Facebooku
Sběrna v prodejně TVSAT
Sběrna v prodejně TVSAT