U Mariánských Lázní hasiči pátrali po utonulém muži

18.9.2016
Autor:

Dvakrát během nedělního odpoledne vyjížděli hasiči k záchraně osob. V prvním případě u obce Mnichov, kde muž spadl z mostu ze zhruba dvacetimetrové výšky, ve druhém případě pak hledali muže, který zmizel pod hladinou rybníka u Mariánských Lázní.

K události v úseku mezi Bečovem a Mnichovem vyjížděli hasiči ze dvou jednotek. Po pádu z mostů zůstal zraněný muž ležet na břehu koryta řeky Teplá. Hasiči k muži slanili na lanech, poskytli mu první pomoc a uložili ho do vakuové matrace. V té jej pak přenesli korytem řeky a dále lesem až k silnici, kde si muže převzala záchranná služba. Ta pak požádala hasiče o zajištění místa pro přistání vrtulníku, který zraněného transportoval do nemocnice.

Zasahující jednotky:

HZS Toužim (CAS 20 T815)

JSDH Otročín (CAS 32 T148)

Toužim.jpg

Druhá událost se stala u Mariánských Lázní. Zde hasiči na člunech pátrali po muži, který plaval v jednom z jezírek nedaleko obcí Zádub-Závišín. Utonulého muže nalezli až přivolaní policejní potápěči po několika hodinách. Hasiči z týmu postramatické intervenční péče poskytli první psychologickou pomoc přímo na místě události blízkým osobám utonulého. Co přesně se na jezírku stalo, zjišťuje policie.

Zasahující jednotky:

HZS Mariánské Lázně (CAS 20 Man)

HZS Cheb (VEA Toyota)

HZS Sokolov (týlový kontejner)

JSDH Teplá (CAS 20 Man)

Nelze vložit komentář.

   ***
***
Skylink radost se dívat
Skylink radost se dívat
Oficiální stránky města
Oficiální stránky města
TVML na Facebooku
TVML na Facebooku
Sběrna v prodejně TVSAT
Sběrna v prodejně TVSAT