Policisté zachraňovali život

10.10.2017
Autor:

Dne 15. října 2017 kolem 11:30 hodin přijali policisté na lince 158  policisté oznámení o nehodě nezletilé dívky ve věku 13 let, která přepadla přes jízdní kolo v místě přechodu pro chodce v Mariánských Lázních a vážně se zranila.

Policisté pprap. Jakub Mareš a nstržm. Vojtěch Procházka z Obvodního oddělení Mariánské Lázně okamžitě vyjeli na místo.  Po příjezdu viděli, ležící dívku a ženu, která jí rukama stlačovala silně krvácející ránu na noze. Policisté okamžitě zajistili bezpečnost na komunikaci a začali poskytovat první pomoc. Po celou dobu komunikovali s dívkou a snažili se ji uklidňovat. Policisté tlakovým obvazem tlačili místo masivního krvácení, aby zamezili velké krevní ztrátě. Po příjezdu Zdravotnické záchranné služby na místo, policisté pokračovali v asistenci. Na místo pádu dívky z kola se dostavili i její rodiče.
Po rozhodnutí, že dívka s vážným zraněním v oblasti třísla, bude letecky transportována do Fakultní nemocnice v Plzni, provedli policisté asistenci převozu na místo přistání vrtulníku. Po celou dobu převozu policista stlačoval ránu na dívčině noze.

Včerejšího dne přijeli na Obvodní oddělení policie v Mariánských Lázních rodiče zraněné dívky a setkali se s policisty, kteří jim zachraňovali dceru. Rodiče zraněné dívky osobně poděkovali policistům a jejich nadřízeným za záchranu jejich dcery. Dívka prodělala v nemocnici několika hodinovou operaci a v současné době je mimo ohrožení života.

prap. Bc. Daniel Dvořák
17. 10. 2017

Nelze vložit komentář.

   ***
***
Skylink radost se dívat
Skylink radost se dívat
Oficiální stránky města
Oficiální stránky města
TVML na Facebooku
TVML na Facebooku
Sběrna v prodejně TVSAT
Sběrna v prodejně TVSAT