Mariánské Lázně: Viktoria udržela třetí čisté konto v řadě. Kdy hodlá Vrba zužovat kádr?

29.6.2018
Autor:

Mistrovská Viktoria to uprostřed pracovního týdne na neutrální půdě v Mariánských Lázních neměla s druholigovým Baníkem Sokolov jednoduché, ale nakonec výběr kouče Pavla Horvátha udolala dvougólovým rozdílem.

plzen_foto

Foto: eFotbal

„Už to začíná být těžší. Vyhráli jsme 2:0, ale je tam určitě vidět prostor pro zlepšení. Je znát, že jsme v plném tréninku a stále na začátku přípravy,“ pronesl záložník Tomáš Hořava, jehož slova vyšla na webu fcviktoria.cz.

Exolomoucký středopolař trénuje teprve od minulého týdne. „Kondici ještě naberu, ale za ten týden jsem stihl dost tréninků, takže jsem úplně zadýchaný nebyl. Únava tam samozřejmě je, ale v zápase to člověk rozběhá a zapomene na to,“ pokračoval kolega Bakoše, Procházky, Kozáčika a spol.

Západočeský šampion už dokázal potřetí v řadě udržet čisté konto, což je bilance, která těší zejména Pavla Vrbu. Nicméně připomínky k tomu měl. „Nulu jsme sice udrželi, ale Sokolov měl na druhé straně dvě nebo tři gólovky. My ale zatím neladíme sestavu, hodně to točíme a pořád je to ještě příprava. Jsem rád, že nedostáváme góly, ale určitě nebudu tvrdit, že to je bezchybné,“ doplnil bývalý trenér českého národního mužstva s krátkou minulostí v ruském Anži Machačkala.

A jaká je aktuální situace jeho kádru? Redukovat se bude až po soustředění. „Hubník s Hájkem už by měli být v utkání s Budějovicemi k dispozici. Nějak to dáváme dohromady a v Rakousku bychom chtěli být kompletní. Asi tam pojedeme v počtu 22+3, takže nás bude o dva víc než posledně. Je to i kvůli tomu, že minulé léto se nám najednou zranilo pět hráčů, a pak nás tam bylo málo. To už nebudeme riskovat. Po Rakousku se ale stejně budeme muset rozhodnout a kádr zúžit na 23 lidí,“ připustil muž zodpovědný za výkony a výsledky Plzně.

(Zdroj: https://www.efotbal.cz/clanek-191948-Viktoria-udrzela-treti-ciste-konto-v-rade-Kdy-hodla-Vrba-zuzovat-kadr.html)

Nelze vložit komentář.

   ***
***
Skylink radost se dívat
Skylink radost se dívat
Oficiální stránky města
Oficiální stránky města
TVML na Facebooku
TVML na Facebooku
Sběrna v prodejně TVSAT
Sběrna v prodejně TVSAT