Z bagru ukradli přes 500 litrů nafty. Policie podezřelé dopadla

25.7.2018
Autor:

Podezření ze spáchání pokračujících přečinů krádeže a poškození cizí věci spáchaných ve spolupachatelství sdělili mariánskolázeňští policisté jedenadvacetiletému a dvaadvacetiletému muži. Druhému z podezřelých bylo navíc sděleno i podezření ze spáchání přečinu omezování osobní svobody.

“Dvaadvacetiletý muž měl nejdříve sám 25. května poškodit víčko od nádrže bagru zaparkovaného poblíž Trstěnic. Z pracovního stroje měl pak odcizit přes 200 litrů motorové nafty,” uvedl policejní mluvčí Michal Žáček. Na další krádež nafty už nebyl sám. “Ve společném jednání se zmíněným jedenadvacetiletým mužem měl na stejném místě ze dvou zaparkovaných bagrů odcizit téměř 300 litrů nafty,” dodal Žáček.

Dvaadvacetiletý muž měl navíc na konci června uzamknout v Mariánských Lázních dvě osoby v jedné z garáží a znemožnit jim  tak garáž opustit. “Pomohla jim až hlídka městské policie Mariánské Lázně, která při kontrole garáží a přilehlých zahrádek slyšela hlasité rány. Dvaadvacetiletý muž měl v osobní svobodě omezit muže a jeho známou pravděpodobně kvůli neshodám o výchovu dítěte,” přiblížil policejní mluvčí. Jedenadvacetiletému i dvaadvacetiletému muži v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. (Jiří Škroch, TZ PČR)

policie

Nelze vložit komentář.

   ***
***
Skylink radost se dívat
Skylink radost se dívat
Oficiální stránky města
Oficiální stránky města
TVML na Facebooku
TVML na Facebooku
Sběrna v prodejně TVSAT
Sběrna v prodejně TVSAT