Během akce HAD policisté zkontrolovali devět mariánskolázeňských podniků

4.9.2018
Autor:

Pod označením HAD proběhly v karlovarském kraji dvě akce zaměřené na hazard, alkohol a děti. V Mariánských Lázních strážníci namátkově zkontrolovali devět restaurací. Ve čtyřech případech policisté zjistili alkohol u osob mladších 18 let.

had

V Mariánských Lázních proběhla kontrola ve večerních hodinách v pátek 31. srpna. Podle policejní mluvčí byly do akce zapojeny asi tři desítky policistů. Strážníci namátkově navštívili devět restauračních zařízení. Během akce zkontrolovali okolo 30 osob. “Výsledkem večerní akce v Mariánských Lázních bylo zjištění alkoholu u osob mladších osmnácti let, a to ve čtyřech případech. Nejvyšší naměřená hodnota alkoholu byla přes 0,50 promile alkoholu,” uvedla policejní mluvčí Soňa Hergezelová.

Do akce se kromě policistů zapojili také hasiči, celní správa, krajská hygienická stanice a odbor sociálně právní ochrany dětí. “Cílem kontrol bylo především dodržování zákona o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek a zákona o hazardních hrách,” dodala policejní mluvčí. O dva dny později proběhla podobná akce také v Karlových Varech, během které policisté našli u osmnáctileté dívky 30 gramů marihuany. (Jiří Škroch)

Nelze vložit komentář.

   ***
***
Skylink radost se dívat
Skylink radost se dívat
Oficiální stránky města
Oficiální stránky města
TVML na Facebooku
TVML na Facebooku
Sběrna v prodejně TVSAT
Sběrna v prodejně TVSAT